Mengkhususkan diri dalam pembuatan lilin pelaburan lilin yang hilang dan bahagian mesin di keluli karbon dan keluli aloi, perusahaan kami adalah pengecoran pengecoran investasi profesional skala besar dengan keupayaan pemesinan yang kuat di China. Ia terdiri daripada 2 kemudahan utama, kedua-dua pengecoran besi keluli dan kilang pemesinan CNC yang membolehkan kami membekalkan bahagian pemutus ketepatan dengan kapasiti tahunan lebih dari 20,000 tan, dan produknya dieksport ke Eropah, Amerika, Jepun dan destinasi lain di seluruh dunia.

 

Syarikat kami ditubuhkan pada tahun 1993, ia meliputi kawasan seluas kira-kira 40,000 meter persegi dan mempunyai kira-kira 400 pekerja. Ibu pejabat terletak di bandar perindustrian terkenal Yinzhou, Ningbo di China. Ia sangat mudah dicapai dengan kedudukan geografi yang berfaedah ; ia terletak kira-kira 40 kilometer dari Pelabuhan Bei-lun yang merupakan pelabuhan kedua terbesar di China, dan kira-kira 25 kilometer dari Lapangan Terbang Antarabangsa Lishe. Pangkalan casting terletak di Fenghua, Ningbo, jarak 20 kilometer jauhnya dari Ibu Pejabat, cawangan itu dilengkapi dengan beberapa jenis barisan pengeluaran tenaga penjimatan tenaga & mesra alam termasuk garis pengeluaran automatik atau semi-automatik proses utama: lilin membuat, membuat shell, menuang, rawatan haba. Kilang pemesinan terletak di ibu pejabat dan dilengkapi sepenuhnya dengan peralatan pemesinan CNC yang lengkap dan maju termasuk 30 pusat pemesinan menegak dan mendatar, dan lebih daripada 30 mesin CNC dan 50 peralatan pemesinan lain., Kemudahan pemesinan sepenuhnya bebas dari pengecoran casting dan mempunyai pasukan pengurusan bebas dan model perniagaan yang sesuai. Sebagai tambahan kepada pemutus, pemalsuan dan pemesinan, ia juga mempunyai kemudahan untuk mesin pelbagai profil. Syarikat kami juga mempunyai banyak peralatan pemeriksaan lanjutan, termasuk Spektrometer, Mikroskop Metalogografi, Tester Tester, Tester Suhu Rendah , Tester X-ray, MPT, UT , CMM, Mesin Pengukuran Video dan sebagainya. Dengan kemudahan & instrumen canggih ini, kami dapat membekalkan cetakan berkualiti tinggi kepada para pelanggan kami, dan membuat produk memenuhi keperluan pemeriksaan komprehensif mengenai komposisi kimia , sifat mekanik, ujian tidak memusnahkan dan pemeriksaan dimensi tepat yang tepat.

 

Produk kami meliputi pelbagai industri termasuk kereta api & keretapi, kereta & trak, jentera pembinaan, jentera perlombongan, forklift, jentera pertanian, pembinaan kapal , jentera petroleum, pembinaan, injap dan pam, mesin elektrik, perkakasan, peralatan kuasa dan sebagainya. Kami mampu menghasilkan produk mengikut lukisan atau sampel pelanggan, kami memberi tumpuan kepada keluli karbon dan aloi keluli . Sehingga hari ini , lebih daripada 100 bahan mentah dan 5,000 jenis produk berbeza telah dibangunkan dan dihasilkan oleh kami. Kami biasa dengan piawaian material banyak negara, seperti GB Cina, Amerika Syarikat ASTM, AISI, DIN Jerman, EN Eropah, JIS Jepun, British BS, Australia AS dan Persatuan Railroads Amerika (AAR) dan piawaian industri lain.

 

Memandangkan asas tradisional hanya pemesinan kasar, syarikat kami telah menyelesaikan transformasi dan dinaik taraf kepada pengeluar pemprosesan mendalam dengan keupayaan pengeluaran yang diperluaskan. Nilai-nilai teras kami menyediakan pelanggan kami dengan penyelesaian menyeluruh, produk siap yang hebat dan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, dan berusaha untuk meningkatkan nilai tambah produk untuk daya saing terasnya. Kami menumpukan pada pembangunan produk-produk berkualiti tinggi untuk pasaran-pasaran akhir, produk kami bukan sahaja untuk pelanggan domestik tetapi dieksport ke lebih dari 30 buah negara seperti Amerika Syarikat, Jerman, Jepun, Sepanyol, Itali, UK, Perancis, Belanda, Australia dan sebagainya. . Pelanggan kami termasuk ramai pelanggan OEM yang mengkhususkan diri dalam keretapi, kereta dan jentera pembinaan , kami sudah mempunyai kerjasama dengan beberapa syarikat Top 500 di dunia sebagai salah satu pembekal pemutus keluli utama mereka di China.

 

Syarikat kami telah menjalankan pengurusan berasaskan maklumat yang dipacu oleh sistem ERP dan kami berusaha untuk menyeragamkan sistem pengurusan kami. Kami adalah kedua-dua ISO9001 dan TS16949 yang disahkan, dan kini mengintegrasikan beberapa mod pengurusan canggih lain dalam sistem kami, seperti 5S, pengurusan prestasi, pembuatan pengeluaran tanpa lemak dan lain-lain. Selain itu, kami telah menubuhkan sistem pengurusan alam sekitar ISO14001 untuk mendapatkan situasi menang-menang untuk prestasi perusahaan dan faedah sosial dari perspektif jangka panjang.

 

Syarikat ini telah menetapkan matlamat strategiknya iaitu " Memimpin pembangunan dalam industri ini, berusaha untuk menyediakan perusahaan pemutus dengan daya saing teras dan nilai teras ", mengesahkan dengan daya saing terasnya bahawa " Idea Utama, Peralatan Lanjutan, QC Cemerlang, dan Perkhidmatan Sempurna " . Ia berpegang pada falsafah pengurusan kualiti yang "Bermula dari keperluan pelanggan dan berakhir dengan kepuasan mereka, menumpukan pada tuntutan pelanggan dan melebihi jangkaan mereka". Dengan semangat perusahaan " Bergerak dengan masa , perintis dan inovasi, keharmonian dan menang-menang, berusaha untuk kecemerlangan", dan berdasarkan gaya kerja "Kejujuran dan Praktikal, Bertahan Tanpa Kehadiran, Semangat Berpasukan, Mencapai Kebesaran", kami syarikat ingin mengundang pembeli prospektif global untuk membuat lawatan dan mempunyai kerjasama yang baik untuk masa depan yang indah bersama-sama.