Dengan mengkhusus dalam pembuatan lilin hilang pelaburan Bottle dan produk siap dalam karbon rendah dan keluli aloi keluli, syarikat kami adalah bertaraf dunia pengeluar dan pembekal Bottle pelaburan dengan proses air kaca di China. Ia terdiri daripada kemudahan utama 2, faundri pemutus keluli dan kilang tatanan CNC yang membolehkan kami membekalkan kedua-dua Bottle kepersisan dan produk siap dengan kapasiti pengeluaran tahunan sebanyak lebih daripada 20,000 tan, dan produk yang sebahagian besarnya dieksport ke Eropah, Syarikat, Jepun dan lain-lain destinasi di seluruh dunia.


Ibu pejabat syarikat kami terletak di terkenal perindustrian bandar Yinzhou, Ningbo di China. Ia adalah sangat mudah untuk dicapai dengan kedudukan geografi yang berfaedah; Ia terletak kira-kira 30 kilometer jauhnya dari pelabuhan Bei-lun yang merupakan pelabuhan kedua terbesar di China, dan kira-kira 15 kilometer dari Lapangan Terbang Antarabangsa Lishe. Dasar utama pengeluaran faundri kilang keluli lakonan terletak di bandar Qiucun, Fenghua, Ningbo, dalam jarak 15 kilometer dari ibu pejabat. Syarikat kami telah ditubuhkan pada tahun 1992, ia meliputi keluasan 40,000 meter persegi dan kini mempunyai lebih daripada 400 pekerja, termasuk 10 Jurutera dan juruteknik 60. Syarikat memiliki foundri baru, yang meliputi kawasan seluas lebih dari 30,000 meter persegi dan dilengkapi dengan beberapa jenis moden penjimatan tenaga; mesra alam pengeluaran berikutnya termasuk lilin automatik sepenuhnya dan shell membuat proses aliran aliran, serta dua jaringan tali pinggang Relau rawatan haba pengeluaran berikutnya. Kilang tatanan terletak di ibu pejabat Longxing dan cukup lengkap dengan peralatan termasuk 20 menegak dan mendatar machining Pusat dan lebih daripada 30 NC Mesin pemesinan CNC yang lengkap dan maju, Kemudahan tatanan adalah bebas sepenuhnya dari lakonan faundri kilang senjata dan mempunyai pasukan pengurusan yang bebas dan model perniagaan yang disesuaikan untuk memenuhi. Selain berlakon, maju dan pemesinan, ia juga mempunyai kemudahan untuk pelbagai Mesin; profil. Syarikat kami juga mempunyai peralatan pemeriksaan yang paling maju dan lengkap dalam industri lakonan, termasuk Spectrometer, mikroskop Metallographic, ketegangan Tester, Tester suhu rendah, X-ray Tester, MPT, UT, CMM, Video pengukuran mesin dan sebagainya. Dengan kemudahan canggih dan instrumen ini, kita akan mampu untuk membekalkan produk-produk siap yang paling tepat untuk pelanggan kami, dan membuat produk-produk yang memenuhi keperluan pemeriksaan keseluruhan pada komposisi kimia, sifat-sifat mekanikal, ujian tanpa musnah dan tinggi pemeriksaan dimensi yang tepat.


Produk kami merangkumi pelbagai industri yang luas termasuk kereta api; Kereta Api, kereta; lori, jentera pembinaan, jentera perlombongan, forklift, jentera pertanian, pembinaan kapal, jentera petroleum, pembinaan, injap dan pam, Mesin elektrik, perkakasan, peralatan kuasa dan sebagainya. Kita akan mampu untuk menghasilkan produk mengikut lukisan atau sampel pelanggan, kita memberi tumpuan kepada kedua-dua keluli aloi keluli dan rendah karbon. Sehingga hari ini, lebih daripada 100 bahan-bahan mentah dan 5,000 jenis produk yang berbeza telah dibangunkan dan dihasilkan oleh kami. Kita agak biasa dengan piawaian industri yang pelbagai, seperti Cina GB, American ASTM, AISI, Jerman DIN, Perancis NF, Jepun JIS, British BS, Australia sebagai dan Persatuan landasan keretapi Amerika (AAR) dan lain-lain piawaian industri.


Memandangkan kllang tradisional hanya memberi Bottle, syarikat kami telah siap transformasi dan dinaik taraf kepada pengilang dalam pemproses dengan keupayaan pengeluaran yang berkembang. Nilai-nilai teras kami menyediakan pelanggan kami dengan penyelesaian yang sempurna, produk siap yang besar dan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, dan berusaha untuk meningkatkan nilai tambah produk untuk daya saing teras. Kami memberi tumpuan kepada membangunkan produk-produk berkualiti tinggi untuk pasaran mewah, produk kami bukan sahaja untuk pelanggan tempatan, tetapi dieksport ke lebih daripada 30 negara-negara seperti Amerika Syarikat, Jerman, Jepun, Sepanyol, Itali, UK, Perancis, Belanda, Australia, Kanada dan lain-lain. Pelanggan kami termasuklah ramai pelanggan OEM yang pakar dalam enjin kereta api, kereta dan pembinaan, kita sudah mempunyai kerjasama dengan lebih daripada 10 syarikat teratas 500 di dunia sebagai salah satu pembekal utama pemutus mereka di China.


Syarikat kami telah menjalankan pengurusan yang berasaskan maklumat yang didorong oleh sistem ERP dan kami akan membuat usaha untuk menyeragamkan sistem pengurusan kami. Kami adalah ISO9001 dan TS16949 yang diperakui, dan sedang mengintegrasikan beberapa lain maju mod pengurusan dalam sistem kami juga, 6S, pengurusan prestasi, pembuatan pengeluaran tanpa lemak, sigma enam dan sebagainya. Di samping itu, kami telah menubuhkan sistem pengurusan alam sekitar ISO14001 untuk mendapatkan situasi menang-menang bagi perusahaan prestasi dan faedah-faedah sosial dari perspektif jangka panjang.


Syarikat ini telah menyediakan objektif strategik iaitu "Peneraju pembangunan dalam industri ini, berusaha untuk menyediakan sebuah perusahaan pemutus dengan daya saing teras dan nilai teras", disahkan dengan daya saing teras yang "membawa idea-idea, peralatan canggih, QC yang sangat baik, dan perkhidmatan yang sempurna". Ia terjebak ke Falsafah Pengurusan Kualiti tersebut "bermula daripada keperluan pelanggan dan berakhir dengan kepuasan mereka, memberi tumpuan kepada permintaan pelanggan dan melebihi jangkaan mereka". Dengan semangat enterprise "Bergerak dengan masa, merintis dan berinovatif, harmoni dan menang-menang, berusaha untuk mencapai kecemerlangan", dan berdasarkan kerja-gaya "Kejujuran dan praktikal, cekal hati Unremittingly, semangat kerja berpasukan, kehebatan mencapai", kami Syarikat ingin sukacita menjemput global bakal pembeli untuk dikunjungi dan mempunyai kerjasama yang baik untuk masa depan yang indah bersama-sama.


Jika anda sedang mencari untuk China pemutus faundri kilang pemutus pemutus Syarikat, pelaburan pemutus faundri, lilin hilang pemutus faundri, kllang pemutus keluli kllang pemutus precision, sila berasa bebas untuk menghubungi Qianhao logam.