Pemancaran Pelaburan, Pemutus Kepersisan, Pemutus Lilin Hilang, Bahagian Automobil, Aci, Bahagian Keluli, Bahagian OEM


Butiran Produk

Info asas

  • Kaedah Pemutus: Tekanan Penghabluran

  • Proses: Casting Wax yang Hilang

  • Moulding Technics: Casting Pressure

  • Permohonan: Bahagian Jentera

  • Bahan: Baja Cast

  • Permukaan Permukaan: Menggilap

  • Surface Roughness: Ra1.6

  • Toleransi Machining: +/- 0.15mm

  • Standard: GB

  • Persijilan: ISO 9001: 2008

Penerangan Produk

Mengkhususkan diri dalam pembuatan lilin pelaburan lilin yang hilang dan produk siap dalam keluli karbon dan keluli aloi, syarikat kami adalah pengeluar kelas dunia dan pembekal coran pelaburan di China. Ia terdiri daripada 2 kemudahan utama, kedua-dua pengecoran besi keluli dan kilang pemesinan CNC yang membolehkan kami membekalkan kedua-dua casting ketepatan dan produk siap dengan kapasiti pengeluaran tahunan lebih dari 20,000 tan, dan produknya dieksport ke Eropah, Amerika, Jepun dan lain-lain destinasi di seluruh dunia.


Ibu pejabat perusahaan kami terletak di kota industri terkenal Yinzhou, Ningbo di China. Ia sangat mudah dicapai dengan kedudukan geografi yang berfaedah; ia terletak kira-kira 30 kilometer jauhnya dari Pelabuhan Bei-lun yang merupakan pelabuhan kedua terbesar di China, dan kira-kira 15 kilometer dari Lapangan Terbang Antarabangsa Lishe. Asas pengilangan pokok keluli cast terletak di Qiucun Town, Fenghua, Ningbo, jarak 15 kilometer jauhnya dari Ibu Pejabat. Syarikat kami ditubuhkan pada tahun 1992, meliputi kawasan seluas 40,500 meter persegi dan kini mempunyai lebih dari 500 pekerja, termasuk 10 jurutera dan 60 juruteknik. Syarikat itu memiliki sebuah kilang baru, yang meliputi kawasan seluas lebih dari 30.000 meter persegi, dan dilengkapi dengan beberapa jenis penjimatan tenaga moden; barisan pengeluaran mesra alam termasuk lilin automatik dan garisan aliran proses pembuatan shell, serta dua jalur pengeluaran relau tali pinggang jejaring haba. Kilang pemesinan terletak di ibu pejabat Longxing dan dilengkapi sepenuhnya dengan peralatan pemesinan CNC yang lengkap dan maju termasuk 20 pusat pemesinan menegak dan mendatar dan lebih daripada 30 mesin NC, kemudahan pemesinan sepenuhnya bebas dari coran pemutus dan mempunyai pasukan pengurusan bebas dan model perniagaan yang sesuai untuk disesuaikan. Sebagai tambahan kepada pemutus, pemalsuan dan pemesinan, ia juga mempunyai kemudahan untuk mesin pelbagai profil. Syarikat kami juga mempunyai peralatan pemeriksaan yang paling maju dan lengkap dalam industri pemutus, termasuk Spektrometer, Mikroskop Metalogografi, Tester Ketegangan, Tester Suhu Rendah, Tester X-ray, MPT, UT, CMM, Mesin Pengukuran Video dan sebagainya. Dengan kemudahan & instrumen canggih ini, kami dapat membekalkan produk siap yang paling tepat kepada para pelanggan kami, dan membuat produk memenuhi keperluan pemeriksaan keseluruhannya terhadap komposisi kimia, sifat mekanik, ujian tidak destruktif dan pemeriksaan dimensi yang tepat.


Produk kami meliputi pelbagai industri termasuk kereta api; kereta api, kereta; trak, jentera pembinaan, jentera perlombongan, forklift, jentera pertanian, pembinaan kapal, jentera petroleum, pembinaan, injap dan pam, mesin elektrik, perkakasan, peralatan kuasa dan sebagainya. Kami mampu menghasilkan produk mengikut lukisan atau sampel pelanggan, kami memberi tumpuan kepada keluli karbon dan keluli aloi. Sehingga hari ini, lebih daripada 100 bahan mentah dan 5,000 jenis produk berbeza telah dibangunkan dan dihasilkan oleh kami. Kami biasa dengan pelbagai piawaian perindustrian, seperti GB Cina, Amerika Syarikat ASTM, AISI, DIN Jerman, NF Perancis, JIS Jepun, British BS, Australia AS dan Persatuan Railroads Amerika (AAR) dan piawaian industri lain.


Memandangkan bahawa foundries tradisional hanya menyediakan coran, syarikat kami telah menyelesaikan transformasi dan dinaik taraf kepada pengeluar pemprosesan mendalam dengan keupayaan pengeluaran yang diperluaskan. Nilai teras kami menyediakan pelanggan kami dengan penyelesaian yang sempurna, produk siap yang hebat dan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, dan berusaha untuk meningkatkan nilai tambah produk untuk daya saing terasnya. Kami menumpukan pada pembangunan produk-produk berkualiti tinggi untuk pasaran-pasaran akhir, produk kami bukan sahaja untuk pelanggan domestik, tetapi dieksport ke lebih dari 30 negara seperti Amerika Syarikat, Jerman, Jepun, Sepanyol, Itali, UK, Perancis, Belanda, Australia, Kanada dan lain-lain. Pelanggan kami termasuk ramai pelanggan OEM yang mengkhususkan diri dalam kereta api, kereta dan jentera pembinaan, kami sudah mempunyai kerjasama dengan lebih daripada 10 syarikat Top 500 di dunia sebagai salah satu pembekal utama mereka di China.


Syarikat kami telah menjalankan pengurusan berasaskan maklumat yang dipacu oleh sistem ERP dan kami berusaha untuk menyeragamkan sistem pengurusan kami. Kami berdua ISO9001 dan TS16949 yang disahkan, dan kini mengintegrasikan beberapa mod pengurusan lanjutan yang lain dalam sistem kami, seperti 6S, pengurusan prestasi, pembuatan pengeluaran tanpa lemak, enam sigma dan lain-lain. Selain itu, kami telah menubuhkan sistem pengurusan alam sekitar ISO14001 untuk mendapatkan situasi menang-menang untuk prestasi perusahaan dan faedah sosial dari perspektif jangka panjang.


Syarikat ini telah menetapkan matlamat strategiknya iaitu "Memimpin pembangunan dalam industri ini, berusaha untuk menyediakan perusahaan pemutus dengan daya saing teras dan nilai teras", mengesahkan dengan daya saing terasnya bahawa "Idea Utama, Peralatan Lanjutan, QC Cemerlang, dan Perkhidmatan Sempurna" . Ia berpegang pada falsafah pengurusan kualiti yang "Bermula dari keperluan pelanggan dan berakhir dengan kepuasan mereka, menumpukan pada tuntutan pelanggan dan melebihi jangkaan mereka". Dengan semangat perusahaan "Bergerak dengan masa, perintis dan inovasi, keharmonian dan menang-menang, berusaha untuk kecemerlangan", dan berdasarkan gaya kerja "Kejujuran dan Praktikal, Bertahan Tanpa Kehadiran, Semangat Berpasukan, Mencapai Kebesaran", kami syarikat ingin mengundang pembeli prospektif global untuk membuat lawatan dan mempunyai kerjasama yang baik untuk masa depan yang indah bersama-sama.


Jika anda sedang mencari cina pengecoran China, kilang pemutus, syarikat pemutus, pengecoran pengecoran pelaburan, hilang pengecoran lilin pemutus, pengecoran besi pemutus, pengecoran pengecasan ketepatan, sila hubungi Qianhao Metal.