Jentera Pembinaan China Tuang Dari Kecil ke Besar

Cawangan Mesin Pembinaan China dari kecil ke yang besar, pembangunan pesat, kini menjadi rangkaian produk yang lengkap, keupayaan inovatif untuk terus meningkatkan permintaan pasaran adalah industri matahari terbit yang sangat kuat. Terutamanya pada tahun-tahun kebelakangan ini, Castings Mesin Pembinaan untuk mempercepatkan lagi perkembangan, untuk mempromosikan pengeluar corong jentera pembinaan bukan sahaja meningkatkan pengeluaran, dan kandungan teknologi produk juga meningkat. Walau bagaimanapun, cawangan Mesin Pembinaan China tidak optimis mengenai masalah ini: saiz perusahaan kecil, kepekatan industri rendah, struktur produk tidak rasional, inovasi bebas yang lemah, peralatan dan teknologi mundur, masukan yang tinggi, penggunaan yang tinggi, pencemaran yang tinggi, kecekapan yang rendah , Kecekapan yang rendah Pengembangan cara menyoroti pangkalan perindustrian masih rapuh. Mempercepatkan peningkatan produk pemutus jentera kejuruteraan China, keupayaan inovasi teknologi, mengukuhkan R & D industri pengeluaran, pembelajaran, penyelidikan bersama, telah menjadi keutamaan.

Berikut adalah sama dengan "

Penganalisis industri menegaskan: Cucian jentera pembinaan China ciri-ciri serantau yang lebih tersendiri, telah membentuk rantau "Yangtze River Delta", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong dan tempat-tempat lain dalam cluster industri pengecoran. Aglomerasi kawasan-kawasan ini akan membantu mewujudkan lebih banyak peluang untuk kerjasama, supaya latihan, kewangan, pembangunan, pemasaran, eksport dan aspek interaksi lain, dan mempromosikan pembangunan industri pemutus jentera pembinaan.

Berikut adalah sama dengan "

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, pembangunan Mesin Castings Pembinaan yang pesat, terutamanya dalam industri hiliran untuk mempromosikan industri, industri pemutus jentera kejuruteraan juga disebabkan oleh perkembangan pesat Mesin Pelinciran Mesin, ke Mesin Castings Pembinaan untuk membawa peluang pembangunan. Pada 2013, saiz pasaran Jentera Pembinaan China mencapai 149.199 bilion yuan, meningkat 24.1%.

Berikut adalah sama dengan "

2010 Hasil Mesin Castings akan mencapai 400 bilion, peningkatan lebih daripada 25% pada tahun 2015 akan mencapai lebih daripada 870 bilion, peningkatan purata lebih daripada 17%, prospek pasaran sangat optimis mengenai laju pertumbuhan KDNK, seterusnya Lima tahun industri akan menyambut pembangunan sebenar puncak. Menurut "2014-2018 China Penyelidikan Jentera Pembinaan Penyelidikan Laporan Laporan" menunjukkan bahawa industri pembinaan jentera pembinaan China dalam beberapa tahun akan datang masih mengekalkan tempoh pembangunan pesat. Sebabnya perkembangan pesat industri pemutus jentera pembinaan China adalah, dalam satu tangan, disebabkan oleh perkembangan industri jentera dalam negeri yang pesat, permintaan untuk casting semakin meningkat. Sebaliknya, pasaran pemutus antarabangsa semakin aktif. Oleh itu, dari persekitaran, industri pemutus pelaburan, prospek pasaran adalah luas.