Pembinaan jentera Bottle skala jalan

Perkembangan menyeluruh perkembangan menegak dan mendatar produk kepada kehidupan yang mudah, terus menerima hakisan yang inovatif.

Kemajuan Sains dan teknologi untuk membangunkan produk baru untuk menggantikan pengeluaran secara besar-besaran perusahaan produk tradisional, adalah undang-undang ekonomi yang sangat menarik, pengeluaran secara besar-besaran telah membawa banyak risiko. Di dunia hari ini, yang berada di era revolusi teknologi, teknologi baru, bahan baru, baru produk terus muncul, dan menggalakkan pembangunan industri lakonan jentera pembinaan.

Pada tahun-tahun kebelakangan, industri pembinaan jentera untuk mempercepatkan lagi kadar pembangunan, untuk menggalakkan pengeluaran Bottle meningkat. 2010 pembinaan jentera industri pendapatan akan mencecah 400 bilion, peningkatan sebanyak lebih daripada 25%; 2015 akan mencapai lebih daripada 890 bilion, peningkatan purata sebanyak lebih daripada 17%, tetapi industri lakonan pembinaan jentera tiada yang masih banyak pembangunan model, termasuk: tumpuan perindustrian adalah rendah, struktur produk adalah tidak rasional, bebas keupayaan inovasi, peralatan dan teknologi yang mundur dan isu-isu lain yang diketengahkan. Kita menyelesaikan masalah ini, penggunaan ekonomi skala melintang dan menegak cara berfikir untuk mencari jalan bagi perkembangan industri.

Perkembangan skala skala, iaitu skala pengeluaran dan pengendalian produk yang sama, pengenalan produk baru; skala perkembangan menegak, itulah, dari penyelidikan dan pembangunan, teknologi pencapaian dalam pemasaran dari atas ke bawah pengeluaran dan penyelidikan sehenti pada industri skala kajian.

Dari perspektif ekonomi, tahap ini dua: pertama, pembangunan produk baru dan penyelidikan, sekitar produk itu sendiri adalah satu inovasi berterusan, tanda-tanda adalah untuk perubahan permintaan pelanggan sebagai pusat berterusan pengenalan produk baru. Satu lagi ialah inovasi bagi proses pengeluaran, inovasi struktur organisasi, serta pengurusan dan bentuk inovasi.

Matlamat kami adalah untuk meningkatkan produktiviti dan meningkatkan kecekapan pengurusan. Pada masa yang sama kedua-dua teras inovasi, pada masa yang sama bertujuan untuk pembangunan produk dan inovasi yang dinamik. Kejuruteraan jentera Bottle daripada ciri-ciri serantau, telah menubuhkan sebuah "kawasan segi tiga emas", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong dan tempat-tempat lain Kluster industri lakonan. Penumpuan bidang ini akan membantu mewujudkan lebih banyak peluang untuk kerjasama, latihan, kewangan, pembangunan, pemasaran, eksport dan lain-lain aspek interaksi, dan menggalakkan pembangunan industri lakonan jentera pembinaan.

Kemajuan Sains dan teknologi untuk membangunkan produk baru untuk menggantikan pengeluaran secara besar-besaran perusahaan produk tradisional, adalah undang-undang ekonomi yang sangat menarik, pengeluaran secara besar-besaran telah membawa banyak risiko. Dalam dunia hari ini, dalam era revolusi teknologi, teknologi baru, bahan baru, dan produk-produk baru akan muncul dan kitaran hayat produk memendekkan. Selama beberapa dekad produk telah kini dipendekkan tahun, atau bahkan bulan. Produk-produk baru sentiasa akan menggantikan produk lama.

Mana-mana produk mempunyai tempoh pertumbuhan, kematangan, kemelesetan proses tersebut. Dan kitar hayat produk yang akan membawa beberapa risiko. Seorang ahli ekonomi telah berkata bahawa hanya berterusan pasaran, ada produk tidak mampan. Produk dan kemudian popular, dan kemudian Panas, tetapi juga ketika kemelesetan ekonomi.

Kejuruteraan jentera industri lakonan, "permulaan yang tinggi", tetapi wajah Ruang pasaran besar, kita memerlukan pembangunan produk baru dan prestasi teknikal bagi penambahbaikan berterusan, memfokuskan penyelidikan asas dan berwawasan ke depan, meningkatkan keupayaan untuk menentang risiko. Awal risiko risiko, awal risiko pemindahan, usaha-usaha untuk mengurangkan risiko kerugian: ramalan tepat kitaran hayat produk, mengukuhkan penyelidikan pasaran, penyelidikan dan pembangunan produk baru, yang dalam persaingan sengit di pasaran untuk mengekalkan lama - iaitu Pemikiran inovatif secara berterusan.