Pembinaan jentera Bottle akan kekal tempoh pembangunan yang pantas

China pembinaan jentera industri dari kecil untuk pembangunan yang besar, pantas, kini telah menjadi satu rangkaian lengkap produk, kapasiti inovasi semakin meningkat, permintaan pasaran industri sunrise sangat kuat. Terutamanya dalam kebelakangan ini, industri pembinaan jentera untuk mempercepatkan lagi kadar pembangunan, untuk menggalakkan pembinaan jentera Bottle pengilang bukan sahaja meningkat pengeluaran dan produk teknologi kandungan juga meningkat. Walau bagaimanapun, industri jentera pembinaan China bukanlah optimistik tentang masalah itu: perusahaan kecil-kecilan, industri tumpuan adalah rendah, struktur produk adalah keupayaan inovasi tidak rasional, bebas, peralatan dan teknologi yang mundur, tinggi penggunaan input, tinggi, pencemaran yang tinggi, rendah kecekapan, kecekapan yang rendah terhadap cara Sorotan asas perindustrian yang masih rapuh. Mempercepatkan peningkatan China Kejuruteraan jentera pemutus produk, keupayaan inovasi teknologi, memperkukuhkan industri R & D pengeluaran, pembelajaran, penyelidikan bersama, telah menjadi keutamaan.

Penganalisis industri berkata: Bottle jentera pembinaan di China dari Wilayah ciri-ciri yang lebih unik, telah menubuhkan sebuah "kawasan segi tiga emas", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong dan Kluster industri faundri yang tempat-tempat lain. Kepekatan penumpuan industri dalam bidang ini akan membantu mewujudkan lebih banyak peluang untuk kerjasama, supaya latihan, kewangan, pembangunan, pemasaran, eksport dan lain-lain aspek interaksi, dan menggalakkan pembangunan pembinaan jentera industri lakonan.

Dalam kebelakangan ini, perkembangan pesat industri jentera pembinaan, terutamanya dalam industri hiliran untuk mempromosikan industri, Kejuruteraan jentera industri lakonan adalah juga disebabkan oleh perkembangan pesat industri jentera pembinaan, ke dalam industri pembinaan jentera untuk membawa peluang pembangunan. Pada 2013, saiz pasaran industri jentera pembinaan China mencapai 149.199 bilion yuan, peningkatan sebanyak 24.1%.

010 pembinaan jentera industri pendapatan akan mencecah 400 bilion, peningkatan sebanyak lebih daripada 25% pada tahun 2015 akan mencapai lebih daripada 890 bilion, peningkatan purata lebih daripada 17%, prospek pasaran juga amat optimistik berkenaan kadar pertumbuhan KDNK dalam tempoh lima tahun yang industri akan membawa pembangunan sebenar ke puncak.

Rangkaian membuat keputusan pelaburan perindustrian dikeluarkan "laporan kajian pasaran jentera pembinaan 2014-2018 China" menunjukkan bahawa China industri lakonan jentera pembinaan dalam tempoh beberapa tahun akan datang masih mengekalkan tempoh pembangunan yang pesat. Perkembangan pesat industri lakonan jentera pembinaan China adalah disebabkan oleh perkembangan pesat industri domestik jentera, peningkatan permintaan domestik bagi Bottle; Sebaliknya, lakonan Antarabangsa pasaran menjadi lebih aktif, dan jumlah eksport Bottle semakin meningkat tahun. Oleh itu, dari alam sekitar, pelaburan industri lakonan prospek pasaran adalah luas.

Menghadapi Ruang pasaran besar, penubuhan Pusat Penyelidikan dan pembangunan, yang menumpukan kepada inovasi teknologi; mengukuhkan pembangunan produk baru dan peningkatan prestasi Mesin teknologi; tumpuan penyelidikan asas dan berwawasan ke depan, hibrid dan pintar penggali ke hadapan, untuk meningkatkan jenama tempatan pasaran saham akan memainkan peranan

Memandangkan kelemahan sedia ada, beberapa pengilang-pengilang tempatan tuan rumah akan atau telah menemui tempoh yang singkat masa untuk meningkatkan daya saing jenama kaedah. Pada masa yang sama, Syarikat harus menguatkan R & D dan pengeluaran bahagian-bahagian untuk meningkatkan nisbah bahagian-bahagian; meningkatkan kecerdasan produk, maklumat, tahap automasi, ciri-ciri produk yang kaya; menyeluruh meningkatkan kebolehpercayaan keseluruhan produk, dan secara beransur-ansur mengurangkan kualiti produk antara Eropah dan Amerika Syarikat jurang.